h i r d e t é s
Országos ingyenes aprópiac
 
 
Bejelentkezés
Hirdetés
Kategóriák
Összesen 43870 hirdetés
 
 
Jármű » Egyéb jármű
 
 
Rámpa Villástargonca rakodórámpa AUSBAU  Hirdetés azonosító: 86256
 
Rámpa Villástargonca rakodórámpa AUSBAU
Ár: 1 Ft

Rámpa Villástargonca rakodórámpa AUSBAU. Terhelőképesség 6, 8 és 10 t. Hidraulikával szabályozható magasság (100 cm-től 180 cm-ig), nagy emelvény. Jelentősen spórol be-kirakás idejét + munkaráfordítást (be-kirakást egyedül a rakodógép vezetője végezheti). Csúszásgátló felület, kényelmes lejtős emelvény, biztonsági dörzsléc, megbízható hidraulikai rendszer.
Részletesebben Rámpa Villástargonca a honoldalon hu.av-exim.com

Kapcsolatok Kijevben (Ukrajna):
T +380-44-599-3015
http://hu.av-exim.com

MŰKÖDÉSI ELV Rámpa Villástargonca rakodórámpa: A rakodógép emeli a rámpa szélét és odavisz a tehergépkocsihoz / vasútkocsihoz. Egy ember, lenyomva a hidraulikus szivattyúi fogantyúra, kiállítja a rámpa magasságának szükséges szintjét (minimum 100 cm, maximum 180 cm). Azután a rámpát két lánccal rögzítik tehergépkocsihoz, a kerekek mozgásgátlását rögzítik fékkel (készletben van a rámpával), továbbá a rakodógép a teherrel együtt felmegy a rámpa felületére közvetlen a tehergépkocsiba vagy vasútkocsiba.
(2009.02.27.)

Hirdető adatai:
Név: Rámpa Villástargonca rakodórámpa

Üzenet küldése a hirdetőnek:
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben marketing célból küld üzenetet hirdetőinknek, kivétel nélkül minden esetben jogi következménnyel jár!
 
Az Ön e-mail címe: 
Telefonszáma: 
Üzenet szövege: 
Kérjük írja be az alábbi 6 betűből álló szót!
kódszó
 
 
 
 
 
  © 2007-2016 Network.hu Kft. I I I I