h i r d e t é s
Országos ingyenes aprópiac
 
 
Bejelentkezés
Hirdetés
Kategóriák
Összesen 44144 hirdetés
 
 
Többi kategória » Üzlet, vállalkozás
 
 
Beruházások magánszemélyek és vállalkozók számára  Hirdetés azonosító: 463676
 
Beruházások magánszemélyek és vállalkozók számára
Ár: 12 Ft
Finanszírozás és beruházások projekteket folytató magánszemélyek és vállalkozók számára, akiknek projektjeik finanszírozásához szükséges forrásokra van szükségük

Helló, a blog barátai. Ön vállalkozó, vállalati támogató, cégvezetõ vagy egy személy, akinek projektjei vannak, és azt kívánja, hogy részesüljön egy befektetési alapból a projekt finanszírozására és létrehozására. A nemzetközi monetáris fronttal (IMF) és a Világbankkal együttmûködve a befektetések területén specializálódott 1.000.000 euró közötti összeget biztosítunk. 5 000 000 000 euróra.
A pénzügyi segítségnyújtás minden igényét illetõen, függetlenül a beavatkozás területétõl: a rövid vagy hosszú távú finanszírozás szükségessége a cégek adósságainak és pénzügyi nehézségeinek kielégítése érdekében az elõzõ évtõl, vagy a finanszírozás szükségessége vagy beruházás a projekt konfigurációjába, az új vállalatba, forduljon hozzánk e-mail címünkön, hogy részletesebb tájékoztatást kapjon a feltételeinkrõl.

E-mail: simone_patras@outlook.fr


WhatsApp Telefonszám: +33756936597
(2019.05.25.)

Hirdető adatai:
Név: Simone
Telefon: +33756936597

Üzenet küldése a hirdetőnek:
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben marketing célból küld üzenetet hirdetőinknek, kivétel nélkül minden esetben jogi következménnyel jár!
 
Az Ön e-mail címe: 
Telefonszáma: 
Üzenet szövege: 
Kérjük írja be az alábbi 6 betûből álló szót!
kódszó
 
 
 
 
 
  © 2007-2016 Network.hu Kft. I I I I