h i r d e t é s
Országos ingyenes aprópiac
 
 
Bejelentkezés
Hirdetés
Kategóriák
Összesen 43760 hirdetés
 
 
Ingatlan, albérlet » Albérlet » Családi ház
 
Következő hirdetés
 
Budapest III. dupla komfortos családi ház eladó   Hirdetés azonosító: 462757
 
Budapest III. dupla komfortos családi ház eladó
Ár: 67 000 000 Ft

Megvételre kínálom ezt a Budapest III. kerület frekventált városrészében, Csillaghegyen, csendes mellékutcában lévő összközműves, kétszintes családi házat.
A ház 552 m2 gondozott kertben helyezkedik el. A földszinten előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön WC, valamint 2 szoba, az emeleten pedig egy tágas nappali, csak burkolattal és közmű csatlakozási lehetőségekkel ellátott konyha, fürdőszoba, külön WC, valamint két félszoba található. Az előszoba, a két konyha valamint a mellékhelyiségek járólappal, a szobák, parkettával, a kamra linóleummal burkolt. Fűtése a hatályos jogszabályoknak megfelelő új kombicirkóval biztosított. Az egész ház nagyon jó állapotú, jelenlegi tulajdonosa gondos gazdájaként ügyelt az állagmegóvásra. A déli fekvésnek köszönhetően az egész ház fényárban úszik. A kertben található egy kisméretű raktározási célt szolgáló házikó, mely mellett bőséges hely áll rendelkezésre garázs építésére, valamint található még egy ásott kút is, melynek vize a takarékos locsolást biztosítja.
Az L4-III-SZ/K építési övezetre vonatkozó helyi rendelet szerint a beépíthetősége a telekingatlannak 25%, ezért a bővítés lehetőségére tekintettel igény esetén a tulajdonos a jóváhagyott terveket az új tulajdonos rendelkezésére bocsátja.
Személygépkocsival parkolás az utcán, illetve a kertbe egy személyautóval a beállási lehetőség adott. A tömegközlekedés is remek, pár percnyi sétával elérhető buszjárat.
Különösen figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant nagycsaládoknak, illetve (akár idős szülőkkel) összeköltözőknek, de befektetés céljára is remek választás. Jöjjön, nézze meg! Rugalmasan mutatom.
(2017.12.05.)

Hirdető adatai:
Név: Ecsenyi Monika Rita
Telefon: +36704545291

Üzenet küldése a hirdetőnek:
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben marketing célból küld üzenetet hirdetőinknek, kivétel nélkül minden esetben jogi következménnyel jár!
 
Az Ön e-mail címe: 
Telefonszáma: 
Üzenet szövege: 
Kérjük írja be az alábbi 8 betűből álló szót!
kódszó
 
 
 
 
 
  © 2007-2016 Network.hu Kft. I I I I