h i r d e t é s
Országos ingyenes aprópiac
 
 
Bejelentkezés
Hirdetés
Kategóriák
Összesen 44214 hirdetés
 
 
Többi kategória » Mobiltelefon » Készülékek
 
 
Class GSM Újpest használt mobiltelefon üzlet  Hirdetés azonosító: 462666
 
Class GSM Újpest használt mobiltelefon üzlet
 
Ár: 100 Ft

Class GSM
Cégünk a Class-Mobil Kft (classgsm.hu) a következõkkel foglalkozik:
• Használt és Új mobiltelefonok értékesítése.
• Mobiltelefon megvásárlása, felvásárlása készpénzért.
• Mobiltelefon csere. Ilyenkor árajánlatot teszünk régi készülékére az aznapi legmagasabb piaci áron, és amennyiben megfelel, Önnek a kölcsönösen kialkudott összeg úgy azt beszámoljuk új készülékének az árába. Amennyiben van otthon a fiókba, már nem használt mobilja, hozza be azt is hozzánk és megvesszük.
• Mobiltelefon kiegészítõk, tartozékok értékesítése készletrõl. Amennyiben nincs készletünkön a keresett tartozék úgy azt gyors határidõvel megrendeljük Önnek. Néhány kategória: Ütés álló üvegfóliák, kijelzõ védõ fóliák, hálózati mobil és tablet töltõk, autós töltõk, adatkábelek, nagy választékban kaphatóak védõtokok, ami lehet flippes tok, szilikon tok, tpu tok, bõr tokok, gyári prémium tokoktól egészen a kézmûves prémium bõr mobil és tablet tokokig.
• Cégektõl felvásároljuk leselejtezett mobiltelefon flottájukat.
A Class gsm üzlete vasárnap kivételével minden nap szeretettel várja meglévõ és új vásárlóit. A következõ nyitva tartás szerint: Hétfõtõl - péntekig 9 órától 19 óráig, szombaton 9-tõl 14 óráig. Vasárnap zárva vagyunk.
________________________________________
Hogyan jut el hozzánk?
Gyalogosan: Az Újpest központ metrómegállónál kell leszállni. A metró aluljárónál a Trió-Burger közvetlen melletti lépcsõ-feljárónál kell felmenni a lépcsõn. Így már az Árpád út jobb oldalán (Újpest Városkapu irányában), és ezen tovább haladva megközelítõleg 320 lépés megtétele után (kb: 200 méter) Érkezünk meg a Árpád út – Kemény Gusztáv sarkára. Itt jobbra fordulva, már látható a Class GSM boltja, ami 10-12 méterre van jobb oldalon a saroktól.
________________________________________
Kérdése van?
A leggyorsabb egy telefon hívás
+36 70 502 5071
Vagy írjon nekünk a kapcsolati ûrlapunk segítségével, amely a következõ linkre kattintva érhet el: https://classgsm.hu/kapcsolat/
Tisztelettel a https://classgsm.hu csapata.


(2017.11.01.)

Hirdető adatai:
Név: Class GSM
Telefon: 06705025071

Üzenet küldése a hirdetőnek:
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben marketing célból küld üzenetet hirdetőinknek, kivétel nélkül minden esetben jogi következménnyel jár!
 
Az Ön e-mail címe: 
Telefonszáma: 
Üzenet szövege: 
Kérjük írja be az alábbi 10 betûből álló szót!
kódszó
 
 
 
 
 
  © 2007-2016 Network.hu Kft. I I I I