h i r d e t é s
Országos ingyenes aprópiac
 
 
Bejelentkezés
Hirdetés
Kategóriák
Összesen 44316 hirdetés
 
 
Ingatlan, albérlet » Lakóingatlan » Lakás
 
 
Napfényes lakás eladó Budakeszin tulajdonostól  Hirdetés azonosító: 462125
 
Napfényes lakás eladó Budakeszin tulajdonostól
Ár: 17900000 Ft

Budakeszin, a 22-es busz megállójától gyalogosan 2 percre tulajdonostól eladó egy teher- és permentes, déli fekvésû, elsõ (és egyben legfelsõ) emeleti, napfényben úszó, egy szoba komfortos, nagy konyha plusz étkezõs, 42 nm-s téglalakás, mely a szerzõdéskötést követõen azonnal költözhetõ. A lakás a felette lévõ padlástér beépítésével igen olcsón 84 nm-ssé alakítható.

A lakás ablakai (mûanyag nyílászárók ) zöld növényzetre, fás, bokros, kertész által karbantartott kertre néznek. A lakás vételárában benne foglaltatik a teljes bútorzat, a mosógép, a gáztûzhely, a nagy méretû hûtõszekrény, és a külön épületben található 4 nm-s tároló is. Fekvésébõl kifolyólag a lakás csendes, nyugodt, igazi meghitt kis fészek, amely ideális egyedülállóknak és pároknak, illetve akár kis családnak is. A nagy szoba 20 nm-s, a konyha-étkezõ pedig kb. 15 nm-s, nagy ablakos. Ezenkívül egy elõszoba, egy kamra és egy káddal, mosdóval, WC-vel felszerelt, szép fürdõszoba tartozik még a lakáshoz.

A lakás feletti tetõtérrész megvásárolható a társasháztól kb. 100.000 Ft-ért, és lakótérré alakítható. Ezzel a mûvelettel a lakás alapterülete könnyedén és olcsón a duplájára növelhetõ.

A lakás fûtését két db. modern gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet pedig egy 80 literes villanybojler szolgáltatja. A fürdõszobában modern, törülközõtartós fûtõtest van, amely villannyal mûködik.

A Széll Kálmán tér (Buda központja) a közeli kék busszal 20 – 25 perc alatt érhetõ el. A lakás közelében akár gyalogosan is könnyedén, maximum 5 - 6 perc alatt elérhetõ számos bevásárlóhely: Aldi, CBA, Tesco, Príma, Jysk, Müller Drogéria. Mivel a lakás a Budaörsi út közelében található (de abszolút csendes, madárcsicsergõs helyen), autóval Budaörsre 6 – 8 perc alatt át lehet jutni, ahol számtalan további bevásárlási és szórakozási lehetõség található (KIKA, IKEA, MAX City, Decathlon, Tesco, Metro Áruház, Mountex, Auchan, DM, Media Markt, stb…).

Budakeszi a környezõ hegyeknek köszönhetõen kiváló minõségû levegõjû település, ahol nagyszerû, egészséges sétákat lehet tenni, illetve sportolásra is kiválóan alkalmas. A lakás közvetlen közelében indul a jelzéssel ellátott erdei turistaút egy fenyõerdõs, festõi kis dombnál, ahonnan végig csodaszép vidéken haladva lehet eljutni a Normafához, Csillebércre és a János-hegyre. Budakeszin bankfiókok, jó hírû óvodák és iskola is található.

A közös költség két személy ott lakása esetén kb. 10.000 Ft/hónap. A lakás irányára 17, 9 millió Ft.

E-mail: panoramaslakas@freemail.hu .
Tel.: +36-20-310-2492.

Csak magánszemélyek érdeklõdését várom. Ingatlanügynököktõl, közvetítõktõl és telemarketingesektõl nyomatékosan kérem, hogy kíméljenek, mivel semmilyen esetben sem állunk velük szóba, konkrét vevõ megléte esetén sem!

(2017.06.20.)

Hirdető adatai:
Név: Hirth Lászlóné
Telefon: 36203102492

Üzenet küldése a hirdetőnek:
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben marketing célból küld üzenetet hirdetőinknek, kivétel nélkül minden esetben jogi következménnyel jár!
 
Az Ön e-mail címe: 
Telefonszáma: 
Üzenet szövege: 
Kérjük írja be az alábbi 6 betûből álló szót!
kódszó
 
 
 
 
 
  © 2007-2016 Network.hu Kft. I I I I