h i r d e t é s
Országos ingyenes aprópiac
 
 
Bejelentkezés
Hirdetés
Kategóriák
Összesen 43833 hirdetés
 
 
Ingatlan, albérlet » Újépítésű ingatlan
 
 
Újépítésű almagyar dombi lakások  Hirdetés azonosító: 279965
Ár: 13300000 Ft

Az Almagyar-domb Vécseyvölgy utca feletti új részén 3 lakásos társasház épül sajátkertrészes lakásokkal. A telkek többségével ellentétben ez az ingatlan kelet-nyugati tájolású, tehát minden napszakban világos és napos. A beépítés zártsorú, így mindkét oldalról fűtött épületek csatlakoznak. A ház jól szigetelt így a rezsi alacsony. A házban 4 garázs is épül, mivel ezen a részen több az autó mint a lakás. Az udvar zárt kapualjon keresztül megközelíthető és akár udvari parkolás is lehetséges. A felső lakások panorámája elvehetetlen. Vásárolható lakások:Magasföldszint: 84nm 2+2félszoba+gardrob+extra 10nm-es terasz=18, 9millió.1.emelet: 81/84nm 2+2félszoba+gardrob+5nm erkély=17, 9millió.2.emelet, tetőtér: 55/66nm 2 vagy 1+2félszoba+9nm erkély=13, 3millió.Minden nappaliban épül kandallónak kémény. A hely csendes, igényesen kiépülő lakópark.A képeken a szomszédos referencia házakat mutatjuk, a látványtervek és alaprajzok az építendő házat.Ha új lakást keres, olvassa az "olx" és az "eladókiadóingatlan" hirdetéseit is. Weblapunk = "egrilakkft"


Település: Eger
Utca, házszám: Íj
Szobaszám: 1+2 félszobás
Terület: 66
Extrák: összkonfortos, zárt udvar, víz, villany, terasz, tégla épület, páraelszívó, panoráma, kocsibeálló, kert, kelet-nyugati fekvés, kaputelefon, kábel-TV, igényes, gáz, egyedi mérő, dél-nyugati fekvés, csendes környék, cirkó fűtés, ADSL internet
(2012.11.17.)

Üzenet küldése a hirdetőnek:
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben marketing célból küld üzenetet hirdetőinknek, kivétel nélkül minden esetben jogi következménnyel jár!
 
Az Ön e-mail címe: 
Telefonszáma: 
Üzenet szövege: 
Kérjük írja be az alábbi 6 betűből álló szót!
kódszó
 
 
 
 
 
  © 2007-2016 Network.hu Kft. I I I I