h i r d e t é s
Országos ingyenes aprópiac
 
 
Bejelentkezés
Hirdetés
Kategóriák
Összesen 44267 hirdetés
 
 
Többi kategória » Hangszer » Javítás, szolgáltatás
 
Előző hirdetés
 
Gáz szerviz, javítás, szerlés  Hirdetés azonosító: 193672
 
Gáz szerviz, javítás, szerlés
 
Ár: 2000 Ft

-javítás, -szerelés, -karbantartás, -idõszakos ellenõrzés, -készülék csere, szén-monoxid mérés
Gázkészülékek idõszakos ellenõrzése !

Gázkészülék karbantartása nem csak akkor fontos, amikor a gázkészülék nem megfelelõen mûködik az Ön lakásásban. Az összes gázkészüléket évente minimum egyszer át kell nézetni gázszerelõ szakemberrel, hogy megelõzze a lehetséges gondokat és problémákat. Az elhanyagolt gázkészülék nem tökéletesen égeti el a gázt és az égéstermék így nehezebben távozik el a kéményen. A nem tökéletesen égõ gázkészülékben szénmonoxid keletkezik, ami nagyon veszélyes. A nem megfelelõen mûködõ gázkészülék ez által több veszélyforrást is elõidézhet. Ön is hallotta vagy esetleg olvasott is róla a különbözõ sajtókban, hogy az elmúlt idõszakban rendszeressé váló halálos és súlyos kimenetelû szén-monoxidmérgezésekrõl. A belesetek eredete számos esetben nem karbantartott, elhanyagolt gázkészülékek miatt történt, ezen okokból kifolyólag bátran mondhatjuk, hogy a gázkészülék karbantartás nem csak a készüléke, hanem az Ön és családja érdekeit is szolgálja. Gázkészülék karbantartás és meghibásodás esetén is csak és kizárólag szakember segítségét kérjék! A rosszul javított, felületesen átnézett gázkészülékek és berendezések és nem szabvány szerint bekötött készülékek nemcsak többlet költséget jelentenek (gáz- és vízszámla jelentõsen megemelkedik, újból szerelõt kell hívni), de komfort érzetüket is csökkentik, akár gázszivárgás is visszamaradhat.

Gázkészülék a háztartásában több típusú lehet, mint pl: a gázkonvektor, a gázkazán,
gáztûzhely és a gázvízmelegítõ megbízhatóan mûködõ berendezések de csak akkor, ha a gázszerelõ gondoskodik rendszeres karbantartásukról. Ha ezt valamiért elhanyagolja, akkor hamarabb elhasználódik a készülék, javítása költségesebb. - Hívja bizalommal az M-GÁZ SZERVÍZ-t . Zavarban vanTelefon: 06-30/29-30-273
Web:http://www.mgazszerviz.hu/
(2011.07.12.)

Hirdető adatai:
Név: marincsák sándor
Telefon: 06302930273

Üzenet küldése a hirdetőnek:
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben marketing célból küld üzenetet hirdetőinknek, kivétel nélkül minden esetben jogi következménnyel jár!
 
Az Ön e-mail címe: 
Telefonszáma: 
Üzenet szövege: 
Kérjük írja be az alábbi 5 betûből álló szót!
kódszó
 
 
 
 
 
  © 2007-2016 Network.hu Kft. I I I I