h i r d e t é s
Országos ingyenes aprópiac
 
 
Bejelentkezés
Hirdetés
Kategóriák
Összesen 43832 hirdetés
 
 
Többi kategória » Baba, gyerek, kismama » Egyebek
 
 
Fülbelövés csecsemőkortól, újszülött kortól!  Hirdetés azonosító: 169914
 
Fülbelövés csecsemőkortól,  újszülött kortól!
 
Ár: 6000 Ft

Kedves lányos anyukák szeretném a szolgáltatásunkat a figyelmetekbe ajánlani!
Fülbelövés csecsemokortól, újszülött kortól, babáknak, kislányoknak és felnotteknek is!
Kifejezetten a babák számára kifejlesztett Blomdahl márkájú professzionális fülbelövo készülékkel történik a fülbelövés. Speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el egyenként a fülbevalók, (nem érünk hozzá) 100% sterilitást biztosít! A fülbevalók hátulja egyedi pillangós végu, amelynek köszönhetoen nem nyomja a baba fülét. Orvosi plastic és golden/natural titanium anyagból készültek, teljesen antiallergén, nikkelmentes anyagból, amelyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni, még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik, ez Magyarországon egyedülálló!!! A fülbevalók mindegyike SWAROWSKY kristállyal díszített! Ha azt akarod, hogy a babád füle biztosan ne gyulladjon be, fájdalommentes és kíméletes fülbelövést szeretnél a picinek válassz minket!
Budapesten, Szegeden és környékén, Kecskeméten, Szolnokon, Kiskunhalason, Kiskorösön és környékén akár házhoz is megyünk, hogy a babák, kisgyerekek komfortérzete maximális legyen! Most akciós áron 6000 Ft-ért, amely a fülbevalókat is tartalmazza!!! Ha bármilyen kérdésed van szívesen válaszolok! 06705979740
(2011.01.20.)

Hirdető adatai:
Telefon: 06706681215

Üzenet küldése a hirdetőnek:
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben marketing célból küld üzenetet hirdetőinknek, kivétel nélkül minden esetben jogi következménnyel jár!
 
Az Ön e-mail címe: 
Telefonszáma: 
Üzenet szövege: 
Kérjük írja be az alábbi 5 betűből álló szót!
kódszó
 
 
 
 
 
  © 2007-2016 Network.hu Kft. I I I I